Hej! Mitt namn är Johanna Lindholm och kommer från Sveriges sjätte största stad - Örebro. Här bor jag tillsammans med min träningsgalning till sambo och arbetar som Fotograf. På fritiden spenderar jag mycket tid ute i naturen tillsammans med min kamera, är med vänner och tränar. Jag älskar att lyfta tungt och friheten(eller iallafall känslan efter) att kunna springa långt är fantastisk! 

Livet i sig tycker jag är fantastiskt och varje dag är jag tacksam för vad det ger mig. Jag ser det vackra i allt, vilket gör att jag har ett bra öga detaljer och de små tingen i världen. För att citera en av mina förebilder, Annelie Pompe: "Jag tror att du "ser mer" som fotograf. Du ser ljus, kontraster, linjer och skönheten i det lilla som andra inte ens lägger märke till". 

Jag drivs av kreativitet och nyfikenheten i att aldrig veta var nästa steg i livet tar mig. Jag säger "tuppen JA!" till nya utmaningar och räds inte för att testa nya saker.  När jag var 12 år fick jag min första kamera, en med rulle som du var tvungen att framkalla. Vilken grej va! Idag är det rena souveniren att ha. Sedan dess har det fortsatt och jag har fotograferat allt från privatpersoner, till födelsedagar, studenter, bröllop, baby showers till porträtt, gruppfotografier, reklambilder etc. Det jag fastnat för, gillar bäst att föreviga och nu fotograferar är naturbilder samt porträtt. 

Jag arbetar som frilandsfotograf mot företag och privatpersoner. I alla mina bilder jobbar jag med att förmedla en känsla, både i upplevelsen att bli fotograferad, samt att ha sina bilder förevigade. Ett foto är så mycket mer än bara ett foto. Ett fotografi ska skapa känslor.

Ett riktigt bra fotografi väcker en tanke hos iakttagaren. 
 
Jag håller även föreläsningar inom ämnet fotografering kopplat till äventyr och personlig utveckling. Jag  vill inspirera andra att upptäcka. Våga upptäcka sitt inre äventyr lika väl som det äventyr det innebär att leva. 

Kolla gärna in
min portfolio eller klicka på länken nedan för att se några av mina referenser. För bokning eller frågor - kontakta mig HÄR.